GROENE LINTJE 2020

Ken jij iemand die zich inzet voor een duurzame samenleving en/of behoud van onze aarde? Nomineer deze partij voor het Groene Lintje! Nadat in 2019 de juryprijs naar MooiZen ging en de publieksprijs naar Blouw Advies, ligt nu de bal weer bij de inwoners van gemeente Heerenveen.

GroenLinks Heerenveen reikt ieder jaar het Groene Lintje uit aan personen, bedrijven of organisaties die zich hard maken voor natuur en milieu. Mensen die zich positief inzetten voor dit belangrijke doel verdienen het om beloond te worden. Om ook dit jaar deze prijs uit te kunnen reiken hebben we jouw hulp nodig. Alle inwoners van gemeente Heerenveen mogen iemand nomineren, dus laat deze kans niet lopen. 

Kandidaten voor het Groene Lintje kunnen vanaf vandaag worden aangemeld bij de secretaris van GroenLinks Heerenveen via secretaris@groenlinks-heerenveen.nl of op onze nieuwe site https://heerenveen.groenlinks.nl/ Meld jouw voorkeurskandidaat aan en geef ook direct een korte toelichting, zodat wij weten waarom jij vindt dat deze kandidaat de winnaar zou moeten zijn. 

In januari reiken we traditioneel twee prijzen uit: de juryprijs en de publieksprijs. Alle genomineerden maken we bekend op 1 december a.s. Voor de publieksprijs kun je vanaf dan ook jouw stem uitbrengen. 

Nominaties kunnen worden ingezonden tot 1 december 2020. 

NOMINEER NU JOUW FAVORIET! 💚