Ervaart u al wandelend,  steppend, fietsend, met uw scootmobiel of uw rollator , sommige dingen als gevaarlijk? Meldt het ons ! groenlinks@heerenveen.nl

Soms liggen in straat of stoep stenen en/of tegels los of scheef , of steken omhoog en kom je er lopend, met rollator of scootmobiel, bijna niet fatsoenlijk langs. Dat kan gevaarlijk zijn. Vooral als je ouder wordt kan vallen ernstige gevolgen hebben.  

Soms is zo'n afrit van stoep naar straat veel te schuin en te hoog, of er zit een gootje waar de wielen van je rollator ,scootmobiel , wandelwagen of je step in blijven hangen. Opnieuw een kans om te vallen.

Het kan zijn dat oversteken voelt als een angstige aangelegenheid. Met of zonder zebra. Op de fiets, lopend , steppend of met scootmobiel.

Of u houdt uw hart vast omdat u vindt dat er veel te hard gereden wordt terwijl er kinderen spelen , fietsen en moeten oversteken.

Er zijn plaatsen  , door het ontbreken van voldoende verlichting , waar je 's avonds niet meer langs durft.

Voorbeelden te over, waar mensen zich onveilig kunnen voelen in het verkeer. 

Heeft u dat ook? Meldt het ons dan op groenlinks@heerenveen.nl.   Dan kunnen we in de gemeenteraad proberen daar iets aan te doen.

Aarzel niet, denk nooit dat uw probleem niet belangrijk genoeg is.